Εκδικήθηκε τον άντρα της κομματιάζοντας τα τελευταία του 50.000 [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκδικήθηκε τον άντρα της κομματιάζοντας τα τελευταία του 50.000 [εικόνες]

Εκδικήθηκε τον άντρα της κομματιάζοντας τα 7.500 ευρώ του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έξαλλη κατάσταση ο άντρας πήγε τα απομεινάρια της περιουσίας του σε μια τράπεζα ζητώντας βοήθεια. Δώδεκα υπάλληλοι δουλεύουν μέρα νύχτα για να... συναρμολογήσουν τα χαρτονομίσματά του.

Έκπληκτος ο διευθυντής μιας τράπεζας της Κίνας είδε τους υπαλλήλους του να κουβαλούν ένα σακί γεμάτο τεμαχισμένα χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 50.000 γουάν (7.500 ευρώ περίπου) -τα οποία έμοιαζαν να έχουν περαστεί από ηλεκτρονικό σαρωτή- και να μην ξέρουν... τί να τα κάνουν.

Εκδικήθηκε τον άντρα της κομματιάζοντας τα τελευταία του 50.000 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο άντρας, ο οποίος παρέδωσε τα 50.000 γουάν στους υπαλλήλους κλαίγοντας και ζητώντας βοήθεια, διευκρίνισε ότι η σύζυγός του κατά τη διάρκεια νευρικής κρίσης προσπάθησε να τον εκδικηθεί για την κακή του συμπεριφορά, κομματιάζοντας όλα του τα λεφτά.

Εκδικήθηκε τον άντρα της κομματιάζοντας τα τελευταία του 50.000 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Υποστήριξε μάλιστα ότι είχε νωρίτερα ο ίδιος σηκώσει αυτά τα χρήματα προκειμένου να πληρώσει τον γιατρό και το νοσοκομείο όπου θα έμπαινε η σύζυγός του, η οποία πάσχει από νευρικές διαταραχές.

Εκδικήθηκε τον άντρα της κομματιάζοντας τα τελευταία του 50.000 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι υπάλληλοι καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να βρουν τα τέλεια κομμάτια κάθε χαρτονομίσματος αλλά έπειτα από έξι ώρες είχαν καταφέρει να συναρμολογήσουν μόλις ένα!

Εκδικήθηκε τον άντρα της κομματιάζοντας τα τελευταία του 50.000 [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η αγωνία τους για τη περίπτωση λάθους είναι μεγάλη καθώς μόλις παραδώσουν τα λεφτά στον κάτοχό τους εκείνος... θα τα καταθέσει στη τράπεζα πριν τα χρησιμοποιήσει...

Εκδικήθηκε τον άντρα της κομματιάζοντας τα τελευταία του 50.000 [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ