Δύο τραυματίες αστυνομικοί σε συμπλοκή με κακοποιούς στην Καλαμάτα - iefimerida.gr

Δύο τραυματίες αστυνομικοί σε συμπλοκή με κακοποιούς στην Καλαμάτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές φαρ-ουέστ με δύο τραυματίες αστυνομικούς σε συμπλοκή με κακοποιούς εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Καλαμάτας.

Όλα συνέβησαν σύμφωνα με το pelopsnews.gr όταν είκοσι λεπτά πριν τις 3.00 και αφού η τράπεζα είχε κλείσει τις πόρτες για την εξυπηρέτηση του κοινού, από την Αριστομένους, επάνω στο πεζοδρόμιο, κατέβηκε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο άτομα που φορούσαν κράνη.

Σταμάτησαν ακριβώς μπροστά από τη τζαμαρία της τράπεζας και ο συνοδηγός με μια βαριοπούλα ή σφυρίο, χτύπησε την τζαμαρία αρκετές φορές, κάνοντάς την θρύψαλα.

Χωρίς να χάσουν χρόνο και προτάσσοντας τα όπλα τους και οι δύο μπήκαν μέσα στην Τράπεζα, απείλησαν το Διευθυντή, τους υπαλλήλους και κάποιους ελάχιστους υπαλλήλους που ολοκλήρωναν τη συναλλαγή τους εκείνη τη στιγμή και ζήτησαν όλα τα χρήματα.

Με γρήγορες κινήσεις πήραν όλα τα χρήματα από τα ταμεία και κατά κάποιες ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες και από το χρηματοκιβώτιο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το δε ποσό που αφαίρεσαν ανέρχεται στις 90.000 ευρώ.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί βρήκαν, λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο της ληστείας, εγκαταλελειμμένη τη μηχανή που οι ληστές χρησιμοποίησαν.

Το επόμενο δραματικό επεισόδιο του ίδιου τραγικού ... αστυνομικού έργου, εξελίχθηκε το απόγευμα, μέσα στην Καλαμάτα.

Οι δράστες της ληστείας, αφού εγκατέλειψαν την κλεμμένη μηχανή εντούρο, επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας πούντο και διέφυγαν.

Πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί εντόπισαν και το παρατημένο αυτοκίνητο, στην οδό Ακρίτας στην Καλαμάτα.

Από νωρίς το απόγευμα ακούγονταν πυροβολισμοί στην παρακείμενη περιοχή της Κηπούπολης. Κάποια στιγμή τρεις ληστές, ο ένας τραυματισμένος στο γόνατο, σταματάνε αυτοκίνητο με ηλικιωμένο που ανέβαινε (από παραλία προς κέντρο) την Ακρίτας. Τον σταματάνε, του βάζουν ένα όπλο στο κεφάλι και φωνάζοντας τον αναγκάζουν να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του, με το οποίο φεύγουν...

Λίγο πιο κάτω (προς την παραλία Καλαμάτας), σε πολυκατοικία επί της οδού Ευριπίδου (λίγο πιο κάτω από το Σούπερ Μάρκετ «ΜΟΥΡΓΗΣ») άνδρες της «ΔΙΑΣ» εντοπίζουν ύποπτο αυτοκίνητο (μάρκας Smart).

Οι ληστές κρύβονται σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας. Οι αστυνομικοί που τους έχουν εντοπίσει, ψάχνουν τα διαμερίσματα, εντοπίζουν και το διαμέρισμα που κρύβονται, σπάνε την πόρτα και μπαίνουν. Το μακελειό, με σωρεία πυροβολισμών που ανταλλάσσονται αρχίζει...

Το τέλος της αστυνομικής επιχείρησης αφήνει τρεις αστυνομικούς και ένα ληστή τραυματίες. Ο ένας αστυνομικός έχει χτυπηθεί στο χέρι, ο άλλος στο πόδι και ο τρίτος σοβαρά στο πάνω μέρος του σώματος του (πιθανότατα στο λαιμό ή το κεφάλι, όπως μαρτυρά η αιμορραγία). Ο ληστής φέρει ελαφρό τραύμα στο σώμα.

Οι αστυνομικοί και ο ληστής μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ