Ο Αλβανικός τύπος για τις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές - iefimerida.gr

Ο Αλβανικός τύπος για τις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές

Ο Αλβανικός τύπος για τις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτενέστατη αναφορά στις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα έκανε ο Αλβανικός Τύπος, επισημαίνοντας τη μείωση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη διαφαινόμενη δυσκολία σχηματισμού κυβέρνηση. Φυσικά δεν έλλειπε και η ανησυχία για την είσοδο στη Βουλή της «Χρυσής Αυγής».

«Οι Έλληνες τιμωρούν τα μεγάλα κόμματα. Εκλογές χωρίς νικητή, λίγες ελπίδες για φιλοευρωπαϊκούς συνασπισμούς» αναφέρεται στην εφημερίδα «Πανοράμα», ενώ η «Γκαζέτα Σκιπτάρε» υπογραμμίζει: «Στην Ελλάδα έχασε η Ευρώπη, κέρδισαν οι ναζιστές».

Η «Τελεγκράφ» κάνει λόγο για «νέα σελίδα στην ιστορία του ελληνικού λαού», ενω η «Στάνταρτ» μιλάει για «ανατροπή».

Η «Σέκουλι» σημειώνει πως «οι Έλληνες τιμωρούν τα δύο μεγάλα κόμματα, η πολιτική των οποίων άνοιξε τον δρόμο στα μέτρα λιτότητας που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η εφημερίδα «Σκιπ», η οποία σχολιάζει ότι τα δύο έως πρότινος μεγαλύτερα κόμματα τιμωρήθηκαν από τους ψηφοφόρους εξαιτίας των μέτρων λιτότητας, αλλά και η «Κόχα Γιον», η οποία γράφει ότι το μετεκλογικό τοπίο στην Ελλάδα παρουσιάζεται νεφελώδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ