Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ ζήτησε η Λιάνα Κανέλλη για το «Εγέρθητω» της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ ζήτησε η Λιάνα Κανέλλη για το «Εγέρθητω» της Χρυσής Αυγής

ΕΣΗΕΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο περιστατικό που συνέβη χτες το βράδυ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όταν τα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος, ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι τη στιγμή που μπήκε στην αίθουσα ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αναφέρθηκε η Λιάνα Κανέλλη.

Η κ. Κανέλλη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ζήτησε την άμεση παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Περιμένω μέχρι το μεσημέρι την ΕΣΗΕΑ να βγάλει ανακοίνωση, αν αληθεύει ότι ζητήθηκε από τους Έλληνες δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι χθες. Περιμένω και απαιτώ από το συνδικαλιστικό μου σωματείο να βγάλει ανακοίνωση, εάν η δημοσιογραφία από τούδε θα ασκείται στο ότι θα μπαίνει κάποιος αρχηγός, όποιος και αν είναι αυτός και θα πρέπει να σηκώνονται όρθιοι και να χαιρετάνε;».

Παράλληλα, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης της περιέγραψε τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων και συγκεκριμένα της Νάντιας Αλεξίου του Real Fm, η οποία αποχώρησε μετά το «εγέρθητω» (εγέρθουτου), η βουλευτής του ΚΚΕ αναρωτήθηκε: «Μία ήταν που έφυγε; Οι άλλοι έκατσαν δηλαδή;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ