Ρεκόρ εισπράξεων για τους «Εκδικητές» - iefimerida.gr

Ρεκόρ εισπράξεων για τους «Εκδικητές»

Εκδικητές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Εκδικητές» (The Avengers) σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας το άνοιγμα του δεύτερου μέρους της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου».

Συγκεκριμένα, η ταινία του Τζος Γουέντον έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα στο αμερικανικό box-office το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με εισπράξεις 200 εκατομμυρίων δολαρίων, ξεπερνώντας το ρεκόρ των 169 εκατομμυρίων δολαρίων του Χάρι Πότερ.

Οι «Εκδικητές» αναμένεται να αποσπάσουν σε διεθνές επίπεδο το ποσό-ρεκόρ των 642 εκατομμυρίων δολαρίων τις πρώτες δώδεκα μέρες προβολής τους.

Στην πεντάδα των ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις το πρώτο Σαββατοκύριακο περιλαμβάνονται οι ταινίες The Dark Knight (158 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο διήμερο προβολής) και Spider-Man 3 (151 εκατομμύρια δολάρια άνοιγμα).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ