Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις η πρώτη μέρα μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις η πρώτη μέρα μετά τις εκλογές

Με Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις η πρώτη μέρα μετά τις εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτη μέρα μετά τις εκλογές, πολλές αλλαγές προβλέπονται στην Ελλάδα, αλλά ο καιρός θα παραμείνει σταθερά καλοκαιρινός. Αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπεται για όλη τη χώρα, με αραιές νεφώσεις που τοπικά θα είναι πυκνότερες.

Αναλυτικότερα:

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και σε ορεινές περιοχές πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 30 βαθμούς κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα γίνονται πιο πυκνές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 30 βαθμούς κελσίου.

Για την Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις και κατά περιόδους πιο πυκνές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 32 βαθμούς κελσίου.

ΓΙα τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις, ενω η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικα αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις και ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 15 και 27 βαθμούς κελσίου.

Για την Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις και κατά περιόδους πιο πυκνές και η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 13 και 29 βαθμούς κελσίου

Για αύριο Τρίτη, θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές, ενω τις μεσημβεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά και η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ