Σαμαράς: Ζητώ να σχηματίσω κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας - iefimerida.gr

Σαμαράς: Ζητώ να σχηματίσω κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

Σαμαράς: Ζητώ να σχηματίσω κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας με στόχο την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την τροποποίηση των πολιτικών του Μνημονίου θα επιδιώξει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ως εντολοδόχος πρωθυπουργός.

Αυτό δήλωσε στην εξαιρετική λακωνική του δήλωση λίγο πριν εγκαταλείψει τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού επισημαίνοντας ότι θα καταθέσει τη σχετική πρόταση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε, επίσης, ότι η πολιτική, την ευθύνη της οποίας είχε το ΠΑΣΟΚ, εξάντλησε τα όρια της αντοχής της ελληνικής κοινωνίας γιατί δεν περιελάμβανε πολιτικές ανάπτυξης τις οποίες εκείνος πρότεινε, εντός και εκτός της χώρας, από την αρχή.

«Η Ν.Δ. αναδεικνύεται πρώτο κόμμα κάτι που αυξάνει τις ευθύνες της, κατανοώ την οργή του κόσμου, αλλά η παράταξή μας δεν θα αφήσει την Ελλάδα ακυβέρνητη» είπε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ