Μπεγνής: «Ποτέ δεν έγλειψα, ούτε φίλησα κατουρημένες ποδιές» - iefimerida.gr

Μπεγνής: «Ποτέ δεν έγλειψα, ούτε φίλησα κατουρημένες ποδιές»

Μπεγνής: «Ποτέ δεν έγλειψα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις κλίκες στον καλλιτεχνικό χώρο, το σνομπισμό των ηθοποιών, αλλά και το δικό του «ξεχωριστό δρόμο» μίλησε ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν αναφέρθηκε στη δική του ανεξάρτητη από τις κλίκες πορείες: «Εγώ δεν θέλω να ανήκω σε καμία κλίκα, θέλω να κάνω τη δουλειά μου ειλικρινά», γεγονός, που όπως ο ίδιος παραδέχτηκε το έχει πληρώσει και μάλιστα ακριβά.

«Υπάρχει ο σνομπισμός από κάποιους κύκλους, η απαξίωση. Ενδεχομένως, -επειδή δεν ανήκω σε αυτές τις ομάδες- να έχω χάσει και κάποιες δουλειές χωρίς να το ξέρω», συνέχισε ο ηθοποιός,

Παράπονο, παρ' όλα αυτά δεν έχει, όπως διευκρίνισε. «Εχω κάνει μια πορεία -μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία- αλλά είμαι περήφανος γιατί ποτέ δεν έγλειψα ούτε φίλησα κατουρημένες ποδιές. Το έχω κάνει με το σπαθί μου και δεν χρωστάω σε κανένα».

«Δεν υπάρχουν καλλιτέχνες, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά του ηθοποιού ή του τραγουδιστή μόνο και μόνο για να βγάλουν φράγκα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ