Αγωνία στο ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα – Φοβούνται την οργή των ψηφοφόρων - iefimerida.gr

Αγωνία στο ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα – Φοβούνται την οργή των ψηφοφόρων

Αγωνία στο ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα – Φοβούνται την οργή των ψηφοφόρων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αγωνία αναμένουν τα πρώτα exit polls και φυσικά τα τελικά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ. Τα μηνύματα που φτάνουν από το πρωί στην Ιπποκράτους δεν είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά. Ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος που ψήφισε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στην Αθήνα το μεσημέρι.

Στις 5 το απόγευμα έχει συγκαλέσει στην Ιπποκράτους σύσκεψη όλων των κορυφαίων στελεχών που μετέχουν στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα προκειμένου να εκτιμήσουν την εικόνα που διαμορφώνεται λίγο πριν τα πρώτα exit polls.

Οι επιτελείς του Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχουν ψευδαισθήσεις για την οργή με την οποία προσέρχεται να ψηφίσει ο κόσμος, αλλά ευελπιστούν ότι «πάνω από την κάλπη θα σκεφτούν για το καλό του τόπου».

Η μέρα αναμένεται μακρά. Σε κάθε περίπτωση, από την Ιπποκράτους δεν πρόκειται να υπάρξουν βιαστικές κινήσεις καθώς τα πρώτα σχετικά ενδεικτικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν αργά το βράδυ όπως άλλωστε έχει προειδοποιήσει και το υπουργείο Εσωτερικών.

Επιτελείς του ΠΑΣΟΚ σχολίαζαν χθες ότι δεν θα προβούν σε σχόλια ή δηλώσεις επί των αποτελεσμάτων εάν δεν έχει διαμορφωθεί μία ξεκάθαρη εκλογική εικόνα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ