Η Μέγκαν Φοξ διέκοψε συνέντευξη όταν τη ρώτησαν αν είναι έγκυος - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Φοξ διέκοψε συνέντευξη όταν τη ρώτησαν αν είναι έγκυος

Μέγκαν Φοξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα κρύα του λουτρού άφησε τον παρουσιαστή Στιβ Τζόουνς η Μέγκαν Φοξ, καθώς όταν εκείνος τη ρώτησε αν είναι έγκυος, εκείνη σταμάτησε τη συνέντευξη και αποχώρησε, κατόπιν προτροπής του μάνατζέρ της.

Ο Τζόουνς, μετά την απομάκρυνσή του από το X-Factor ανέλαβε μια νέα εκπομπή στο Entertainment Tonight, με πρώτη καλεσμένη τη Μέγκαν. Όλα πήγαιναν ρολόι, μέχρι που έκανε την «καυτή» ερώτηση. Τότε, η Μέγκαν έβαλε τα γέλια και στη συνέχεια μπήκε στη μέση ο μάνατζέρ της, ο οποίος διέκοψε και της είπε να σηκωθεί να φύγει, όπως και έκανε η ηθοποιός.

Ο παρουσιαστής πάντως έμοιαζε ευχαριστημένος που προκάλεσε ήδη θόρυβο από την πρώτη του συνέντευξη και έγραψε στο twitter του: «Δείτε με να επιτίθεμαι στην Μέγκαν Φοξ στο Entertainment Tonight με ερώτηση για μωρά. Στα... μούτρα σου, 60 minutes».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ