To Ford Puma επανέρχεται σαν Crossover - iefimerida.gr

To Ford Puma επανέρχεται σαν Crossover

To Ford Puma επανέρχεται σαν Crossover
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ford αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία του Ford Puma. Πρόκειται για ένα μικρό crossover μοντέλο, με δυναμικά χαρακτηριστικά και υβριδική τεχνολογία.

Το Puma θα αρχίσει να πωλείται στο τέλος της χρονιάς και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στην Κραϊόβα της Ρουμανίας. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι συμπαγείς αναλογίες του crossover αμαξώματος υποστηρίζουν ιδανικά το χαρακτηριστικό της αυξημένης απόστασης από το έδαφος – στοιχείο που εξασφαλίζει δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης, αλλά και το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα χώρο φόρτωσης στην κατηγορία (456 λίτρα).

Η τεχνολογία Ford EcoBoost Hybrid θα βελτιστοποιήσει την απόδοση του Puma και θα προσφέρει σπορ επιδόσεις και άμεση απόκριση, αποδίδοντας έως και 155 ίππους. Μία ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια (BISG) με κίνηση μέσω ιμάντα επιτρέπει την ανάκτηση και αποθήκευση της ενέργειας που συνήθως χάνεται κατά το φρενάρισμα και το ρολάρισμα σε μία αερόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου των 48 Volt.

Το σύστημα BISG λειτουργεί επίσης ως μοτέρ, έχοντας συνεχή συνεργασία με τον χαμηλών τριβών τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost. Χρησιμοποιεί την αποθηκευμένη ενέργεια είτε για να μειώσει το φορτίο του κινητήρα και κατ’ επέκταση την κατανάλωση καυσίμου, είτε για να ενισχύσει τη συνολική διαθέσιμη ροπή του κινητήριου συνόλου προς όφελος των επιδόσεων.

Περισσότερα στοιχεία και εικόνες για το νέο compact SUV της εταιρείας θα έχουμε μέσα στους επόμενους μήνες.

To Ford Puma επανέρχεται σαν Crossover | iefimerida.gr 0
To Ford Puma επανέρχεται σαν Crossover | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ford Puma Crossover
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ