Σαμαράς στην Bild: Η υπογραφή του Ελληνικού κράτους δεσμεύει όλα τα κόμματα - iefimerida.gr

Σαμαράς στην Bild: Η υπογραφή του Ελληνικού κράτους δεσμεύει όλα τα κόμματα

Σαμαράς στην Bild: Η υπογραφή του Ελληνικού κράτους δεσμεύει όλα τα κόμματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς με δηλώσεις του στην Γερμανική εφημερίδα Bild επισημαίνει ότι «Είμαστε Ευρωπαίοι, αυτό που μας κρατά μαζί είναι ισχυρότερο από οποιαδήποτε κρίση!"

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Paul Ronzheimer, o κ. Σαμαράς τονίζει ότι δεν υφίσταται θεμα επιστροφής στη δραχμή, καθώς μία τέτοια εξέλιξη θα είχε καταστροφικές συνέπειες όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και συνολικά για την Ευρωζώνη.

Ο ίδιος τόνισε ότι το οικονομικό πρόγραμμα για την Ελλάδα πρέπει να αλλάξει «προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί οι οποίοι, όπως και οι βασικές αρχές του προγράμματος, δεν αμφισβητούνται».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει ότι «ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι πολιτικές μας διαφορές, η υπογραφή του ελληνικού Κράτους είναι δεσμευτική για όλα τα κόμματα στην χώρα. Η αποπληρωμή των δανείων δεν έχει τεθεί σε αμφισβήτηση».

To κόμμα της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζεται στο δημοσίευμα ως το επικρατέστερο για την πρωτιά στην εκλογική αναμέτρηση και ο δημοσιογράφος της Bild τονίζει ότι η συζήτηση για τις αλλαγές στο πρόγραμμα θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ