Οι θέσεις των κομμάτων για όλα τα θέματα με μια ματιά στο yourvote.gr - iefimerida.gr

Οι θέσεις των κομμάτων για όλα τα θέματα με μια ματιά στο yourvote.gr

myvote.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόμαστε στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου και ακόμη πολλοί δεν ξέρουν τι να ψηφίσουν. Μια ομάδα ενεργών πολιτών βοηθά τους αναποφάσιστους πολίτες συγκεντρώνοντας τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων σε μία σελίδα ώστε να μη σας πιάσουν... αδιάβαστους στην κάλπη.

Το yourVote.gr δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα νέων ενεργών πολιτών με στόχο να καλύψει ένα πραγματικό κενό: μιας σελίδας που παραθέτοντας τις πολιτικές προτάσεις των διαφόρων κομμάτων επιτρέπει στο χρήστη τη σύγκρισή τους και μέσα από μια πληρέστερη ενημέρωση βοηθάει στη λήψη μιας πιο υπεύθυνης απόφασης.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στη σελίδα αυτή προέρχονται από τις δημοσιεύσεις και τις ιστοσελίδες των ίδιων των υποψήφιων κομμάτων. Όπου υπάρχουν κενά σε ένα συγκεκριμένο θέμα είναι επειδή κάποιο κόμμα δεν έχει αναρτήσει σχετική πρόταση που να αφορά στο θέμα αυτό.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα πολιτικά κόμματα παρουσιάζουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σε ορισμένες περιπτώσεις είτε δεν ανανεώνουν τις θέσεις τους πάνω σε όλα τα ζητήματα είτε σε περιόδους όπως η τωρινή συχνά οι προτάσεις τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέρα με τη μέρα.

Σε πολλές περιπτώσεις οι θέσεις παρουσιάζονται συνοπτικά δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να ανατρέξει στις ιστοσελίδες των κομμάτων για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ