Μουρίνιο: «Κάποιοι ξέρουν ποδόσφαιρο μόνο μέσα από το Google» - iefimerida.gr

Μουρίνιο: «Κάποιοι ξέρουν ποδόσφαιρο μόνο μέσα από το Google»

Ζοσέ Μουρίνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε όσους κατηγορούν την Ρεάλ Μαδρίτης πως δεν παίζει το ίδιο εντυπωσιακό στυλ ποδοσφαίρου με την Μπαρτσελόνα.

«Υπάρχουν μερικοί πεφωτισμένοι που πιστεύουν ότι μόνο ένα είδος ποδοσφαίρου υπάρχει στη Γη. Όμως αυτοί γνωρίζουν το ποδόσφαιρο μόνο μέσα από το Google. Καταπίνουν γνώση, αλλά δεν ξέρουν τίποτα», δήλωσε ο 49χρονος προπονητής στο πορτογαλικό κανάλι «SIC», ενώ τόνισε πως είναι ακόμη μεγαλύτερο το επίτευγμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, όπως είναι η Μπαρτσελόνα: «Είναι σπουδαίο επίτευγμα να ξεπερνάς μία τέτοια ομάδα. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα που θα παραμείνει έτσι. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ξανά τον τίτλο».

Ο «Special One» ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να δουλέψει σε άλλη χώρα μετά και την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος. «Έχω κερδίσει όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα-αυτό στη χώρα μου και τα τρία μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Δεν έχω τη φιλοδοξία να κατακτήσω κάτι σε άλλη χώρα. Δεν υπάρχει άλλη χώρα που να με ενδιαφέρει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ