Πτωση θερμοκρασίας και αστάθεια τις απογευματινές ώρες - iefimerida.gr

Πτωση θερμοκρασίας και αστάθεια τις απογευματινές ώρες

KAIROS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Παρασκευή, χαλάει ο καιρός, ενω θα παρατηρηθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας και αστάθεια τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως στη Μακεδονία.

Αναλυτικότερα

Για την Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στη Μακεδονία κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενω θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά, κυρίως στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στη Θεσσαλία και κυρίως στα ορεινά της Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το πρωί στα νότια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Για την Αττική, ο καιρός, θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια του νομού, ενω υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι αίθριος, και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, ευνοώντας όσους ετοιμάζονται να ταξιδέψουν λόγω εκλογών, ενω θα παρατηρηθούν τοπικές νεφώσες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.
Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ο καιρός θα είναι λιγότερο ευνοικός, με πιθανές βροχοπτώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ