Τσακαλώτος κατά Μητσοτάκη: «Κάνει πολιτική διαβάζοντας "Τα Νέα" και αντιγράφοντας τον Γ. Πρετεντέρη» - iefimerida.gr

Τσακαλώτος κατά Μητσοτάκη: «Κάνει πολιτική διαβάζοντας "Τα Νέα" και αντιγράφοντας τον Γ. Πρετεντέρη»

Τσακαλώτος κατά Μητσοτάκη 01
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ομιλία του χθές στην ΚΟ του κόμματός του και την φράση που χρησιμοποίησε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε μέσω twitter ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη οτι κάνει πολιτική διαβάζοντας την εφημερίδα Τα Νέα και αντιγράφοντας τον Γ.Πρετεντέρη.

Αφορμή για τα ειρωνικά σχόλια του υπουργού Οικονομικών ήταν η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρουσία του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαι εγώ με την ελίτ και την διαπλοκή και προτείνω τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο για την Ευρωβουλή, είπε ο κ.Μητσοτάκης, και όχι εκείνος που θέλει στη Βουλή τον Κόκκαλη. Η πολιτική είναι και διαχείριση των συμβόλων, το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στο ευρωψηφοδέλτιο τον Μανώλη Γλέζο, σήμερα έχει το όνομα που ταυτίζεται με τη διαπλοκή, που είναι η διαπλοκή στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι ο τίλος της εφημερίδας τα Νέα χθές Πέμπτη ήταν από το Γλέζο στον Κόκκαλη.

Και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε:

«Οι μεγάλοι ζωγράφοι, για να γίνουν μεγάλοι, περνούσαν ατελείωτες ώρες σε μουσεία όπως το Uffizi κ το Prado. Εκεί μάθαιναν αντιγράφοντας αρχικά τους μεγάλους όπως τον Raphael & τον Goya. Παρομοίως ο κ. Μητσοτάκης, μαθαίνει διαβάζοντας «Τα Νέα» & αντιγράφοντας τον κ. Πρετεντέρη.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ