Ολάντ: Ψηφίστε με για να επαναδιαπραγματευθώ υπέρ της Ελλάδας - iefimerida.gr

Ολάντ: Ψηφίστε με για να επαναδιαπραγματευθώ υπέρ της Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην στήριξη του στην Ελλάδα μέσω της επαναδιαπραγμάτευσης του συμφώνου σταθερότητας εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Σοσιαλιστής υποψήφιος για την Γαλλική προεδρία Φρανσουά Ολάντ μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Τουλούζ.

«Ευχαριστώ την Τουλούζ, ευχαριστώ όλους σας. Ζήτω η Γαλλία, ζήτω η Δημοκρατία» αναφώνησε ο Φρανσουά Ολάντ λίγο πριν ακουστούν οι νότες από την Marseillais.

Νωρίτερα ο υποψήφιος με τους Σοσιαλιστές δήλωσε πως «θα επαναδιαπραγματευθώ το Σύμφωνο Σταθερότητας που κατέστρεψε την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία»

Ο Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ευτυχής για την απόφαση του Φρανσουά Μπαϊρού να τον ψηφίσει στις εκλογές της 6ης Μαΐου και ανέφερε πως θα φροντίσει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ανάπτυξη καθώς δεν σώζεται μόνο η Ελλάδα ή η Ισπανία αλλά όλη η ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ