Διαμαντοπούλου: «Να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που παράγει» - iefimerida.gr

Διαμαντοπούλου: «Να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που παράγει»

Διαμαντοπούλου: «Να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που παράγει»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρόντων πολλών στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μίλησε η Άννα Διαμαντοπούλου, υποψήφια στην Α' Αθήνας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Παρόντες στην ομιλία της ήταν και άλλοι συνυποψήφιοι της, όπως ο Γιάννος Μήτσος και ο Θανάσης Χειμωνάς. Κατά την διάρκεια της ομιλίας της, η Άννα Διαμαντοπούλου υπογράμμισε ότι στις «εκλογές η ψήφος έχει τρία χαρακτηριστικά που πρέπει να σταθμιστούν: τις θετικές μεταρρυθμίσεις που έγιναν αυτά τα χρόνια, τα λάθη που έγιναν, όπως η καθυστέρηση στην αντίληψη της κρίσης και το τρίτο η προοπτική για το αύριο».

«Σε αυτό το σημείο απαντήσεις δίνει το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος» σημείωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Τέλος, υπογράμμισε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ξανά ένα μοντέλο που παράγει. «Να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που παράγει!» είπε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ