Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα - iefimerida.gr

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα

Αλέξης Τσίπρας -Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε μια ιδιαίτερα «δύσκολη» περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού έρχεται σε μια περίοδο που σε κάθε εμφάνιση στελέχους της κυβέρνησης ή του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία και τη Θράκη, «συνοδεύεται» από έντονες αποδοκιμασίες και αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ, σε δημοσκόπηση της Alco που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η «ψαλίδα» ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία και τη Θράκη ανοίγει κατά 4 μονάδες πάνω από τον μέσο όρο.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού

Στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», με επιχειρηματίες από τη Βόρεια Ελλάδα και με θέμα «Οι αναπτυξιακές προοπτικές των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Στις 19:30 ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ