8 τροφές που επιλέγουν τα supermodels για όμορφη και νεανική επιδερμίδα - iefimerida.gr

8 τροφές που επιλέγουν τα supermodels για όμορφη και νεανική επιδερμίδα

Γυναίκα κρατάει μια σοκολάτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «είμαστε ό,τι τρώμε» είναι ένα απόφθεγμα που ακούμε πολύ συχνά και είναι μια αλήθεια.

Πράγματι, οι τροφές που καταναλώνουμε μπορεί να έχουν άμεση επίδραση, είτε θετική είτε αρνητική, στην υγεία και κατ' επέκταση στην επιδερμίδα μας.

Η επιδερμίδα μετά τα 30 χρειάζεται πλέον ειδική μεταχείριση, προκειμένου να τη διατηρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται νεανική και λαμπερή.

Μέρα με τη μέρα το πρόσωπο μας μοιάζει να χάνει το νεανικό φυσικό του γέμισμα, ενώ η όψη της επιδερμίδας χάνει σταδιακά τον όγκο, την σφριγηλότητα και την πυκνότητα της.

Το μυστικό για να έχεις πάντα νεανική επιδερμίδα δεν κρύβεται σε ακριβά καλλυντικά, αλλά στο τι τρώμε, πόσο καλά κοιμόμαστε, αν ασκούμαστε,και αν ενυδατωνόμαστε επαρκώς.

Υπάρχουν τροφές που συμβάλλουν στην ομορφιά της επιδερμίδας μας; Ναι, υπάρχουν. Και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τις στερείτε στον εαυτό σας, αν θέλετε να έχετε όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

Διαβάστε ποιες είναι οι 8 τροφές που χαρίζουν νεανική επιδερμίδα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ