Ποια ελληνίδα τραγουδίστρια δήλωσε: «Οι γκέι με έχουν ως πρότυπο» - iefimerida.gr

Ποια ελληνίδα τραγουδίστρια δήλωσε: «Οι γκέι με έχουν ως πρότυπο»

Άντζελα Δημητρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη σε γνωστό γυναικείο περιοδικό έδωσε μια από τις πιο διάσημες ελληνίδες τραγουδίστριες, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο βαθύ θαυμασμό που τρέφουν για το άτομό της οι γκέι.

Μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ!», η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε ότι είναι 56 ετών και έχει νικήσει το χρόνο, καθώς επίσης και ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και μπότοξ, «όπως άλλωστε πολλοί σταρ του εξωτερικού».

Η Άντζελα αναφέρθηκε και στη σχέση της με την πολιτική, και παραδέχτηκε πως αν και της έχουν κάνει πολλές φορές πρόταση να κατέβει υποψήφια με κάποιο κόμμα, εκείνη προτιμά να απέχει, ενώ πρόσθεσε ότι θα ψήφιζε «με τα χίλια την Βάνα Μπάρμπα».

Παράλληλα, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως έχει δεχτεί φλερτ από γυναίκες και δήλωσε πως οι gay την θεωρούν πρότυπό τους. «Ναι έχει συμβεί. Λειτούργησα αυθόρμητα και φιλικά σαν να μην έγινε τίποτα... Είναι κάτι που στην αρχή σοκάρει», είπε και πρόσθεσε: «Μην ξεχνάς ότι το περισσότερο πελατολόγιο μου ήταν gay. Τους αγαπώ πολύ και τους τιμώ, γιατί είναι πολύ μοναχικά άτομα. Με έχουν πρότυπο. Και όχι μόνο τώρα, επί χρόνια. Όπως είχαν την συγχωρεμένη την Αλίκη. Τους αγαπώ, είναι πολλοί καλοί φίλοι, τους εμπιστεύομαι. Μου αρέσει που μιμούνται το πώς μιλάω και το πώς κοιτάω».

Τέλος, για όλους εκείνους που την έχουν πληγώσει δήλωσε: «Με έχουν πονέσει, αλλά το ξεπερνάω. Δεν γυρίζω πίσω. Αν σκεφτείς πόσοι μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν φύγει τον τελευταίο καιρό... δεν πρέπει να αναλώνεις το χρόνο σου με πράγματα που δεν αξίζουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ