Η Μενεγάκη αποκάλυψε πόσα κιλά είναι - iefimerida.gr

Η Μενεγάκη αποκάλυψε πόσα κιλά είναι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κιλά αποτελούν πάντα... θέμα για μια γυναίκα. Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας πει πόσα κιλά είναι.

Είτε λίγα, είτε πολλά, τα κιλά και η ζυγαριά αποτελούν πάντα ένα μικρό θεματάκι για τις γυναίκες. Εκτός από εκείνες που είναι εντελώς ακομπλεξάριστες και τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και με τα κιλά τους, είτε λίγα, είτε πολλά και πάλι.

Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στην κατηγορία εκείνων των γυναικών που δεν έχουν κανένα μα κανένα θέμα με τα κιλά τους. Και για αυτό δεν κολλάει και να πει πόσα κιλά είναι δημοσίως, στο Instagram.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα κιλά της θέλοντας να κλείσει στόματα. Συγκεκριενα, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κλείσει το στόμα ενός ακολούθου της στο Instagram ο οποίος της έκανε ένα αρνητικό σχόλιο για τα κιλά της.

«Έχεις γίνει 50 κιλά ρε Ελένη και μου το παίζεις και φαγανή μπροστά στην κάμερα. Δεν λέω, πολύ καλά κρατιέσαι αλλά και πολύ δούλεμα ρε αγάπη», ήταν το σχόλιο στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη.

Και η παρουσιάστρια δεν κόλλησε, αλλά απάντησε στο σχόλιο αποκαλύπτοντας τα κιλά της. «Είμαι 59 κιλά, τρώω καλά και είμαι ευτυχισμένη», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ