Λοβέρδος για υπόθεση Μυρσίνης Λοΐζου: «Δεν μπορεί να έχει θέση σε ψηφοδέλτιο» - iefimerida.gr

Λοβέρδος για υπόθεση Μυρσίνης Λοΐζου: «Δεν μπορεί να έχει θέση σε ψηφοδέλτιο»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «τεράστιο θέμα δεοντολογίας» χαρακτήρισε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος την υπόθεση της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνης Λοΐζου, με τη σύνταξη της νεκρής της μητέρας που φέρεται ότι εισέπραττε επί 5,5 χρόνια.

Ο κ. Λουβέρδος υποστήριξε, μιλώντας στον Ρ/Σ του ΣΚΑΪ, ότι μετά από τις αποκαλύψεις «δεν δικαιούται σήμερα κανένα κόμμα να τη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του» και προσέθεσε:

«Και ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι έχουμε καταδικάσει την περίπτωση αυτή. Θεωρώ ότι κάποιος με ποινικό πρόβλημα έπρεπε να το πει» σημείωσε στη συνέχεια.

«Αυτοί που παρήγαγαν έξαλλη κριτική στο παρελθόν, δεν μπορεί να είχαν στο ψηφοδέλτιό τους τέτοιο πρόσωπο» τόνισε, καταλήγοντας, για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ