Στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι... έκανε σεξ με το σκύλο της φίλης του! - iefimerida.gr

Στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι... έκανε σεξ με το σκύλο της φίλης του!

Στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι... έκανε σεξ με το σκύλο της φίλης του!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον θεωρούσαν ύποπτο για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας - και όχι άδικα, αλλά τελικά, μάλλον, θα μπει στη φυλακή για κτηνοβασία!

Πραγματικά, ούτε οι αστυνομικοί, ούτε όμως και η σύντροφός του φαντάζονταν ότι ο Ερικ Αντονς από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, εκτός από τις γυναίκες του άρεσε να συνευρίσκεται ερωτικά και με... ζώα!

Σύμφωνα με την huffingtonpost, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κινητό του Αντονς φωτογραφίες που τον δείχνουν να συνευρίσκεται ερωτικά με ένα... σκύλο. Μάλιστα δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε σκύλος, αλλά ένα ιδιαίτερα γνώριμο σε αυτόν ζώο... ο σκύλος της φίλης του!

Ο Αντονς συνελήφθη αφού τον βαρύνουν 10 κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά μάλλον οι κατηγορίες δεν θα σταματήσουν εκεί...

Πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2011, η Φλόριντα ψήφισε ένα νόμο με τον οποίο απαγορεύεται και τυπικά η κτηνοβασία.

Ετσι, ο Αντονς, το πιθανότερο είναι ότι θα είναι ο πρώτος άνθρωπος στην περιοχή που θα οδηγηθεί στο δικαστήριο κατηγορούμενος για κτηνοβασία. Οχι όμως και ο μόνος που αρέσκεται στο... σπορ. Πολύ πρόσφατα, άλλο ένα περιστατικό κτηνοβασίας μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα των αμερικανικών εφημερίδων.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην Πενσυλβάνια και ο πρωταγωνιστής του δεν συνευρέθει με σκύλο... αλλά με άλογο! Συγκεκριμένα έκανε... στοματικό έρωτα στο άλογο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ