Παρακολουθείστε τις εκλογές από το iefimerida.gr σε πραγματικό χρόνο - iefimerida.gr

Παρακολουθείστε τις εκλογές από το iefimerida.gr σε πραγματικό χρόνο

Παρακολουθείστε τις εκλογές από το iefimerida σε πραγματικό χρόνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το exit poll και τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής σε πραγματικό χρόνο θα μεταδώσει το iefimerida.gr σε ειδική εφαρμογή, ενώ από σήμερα σας προσφέρει με εγκυρότητα και αμεσότητα όλες τις πληροφορίες που αφορούν στις εθνικές εκλογές του 2012, καθώς και τα αποτελέσματα του 2009 για σύγκριση.

Στην ειδική σελίδα του site μπορείτε αρχικά να παρακολουθείτε όλη την προεκλογική πολιτική επικαιρότητα (αρχείο από την ημέρα της προκήρυξης των εκλογών), έως τις 7 το απόγευμα της Κυριακής. Προεκλογική εκστρατεία, ομιλίες, συνεντεύξεις, χρήσιμες πληροφορίες. Τη διαδικασία της ψηφοφορίας σε όλη τη χώρα.

Ακριβώς στις 7.01' το απόγευμα της Κυριακής θα μπορείτε να παρακολουθήσετε από όπου κι αν βρίσκεστε το exit poll των εκλογών. Και στη συνέχεια όλη τη ροή των αποτελεσμάτων.

Αρχικά τα ελεγμένα ανεπίσημα αποτελέσματα από μεμονωμένα εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και στη συνέχεια όλη τη ροή αποτελεσμάτων του υπουργείου Εσωτερικών. Από το πρώτο επίσημο αναλυτικό αποτέλεσμα εκλογικού τμήματος έως την ενσωμάτωση και της τελευταίας ψήφου, ότι ώρα και ημέρα κι αν γίνει αυτό.

Μέσα από τις ειδικές κάρτες θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα:

  • Της Επικράτειας, με ποσοστό ενσωμάτωσης και συμμετοχής με καταγραφή λευκών και άκυρων καθώς και τα ποσοστά όλων των κομμάτων. Κινώντας το ποντίκι πάνω στο χάρτη της Ελλάδας θα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αρχικά ανά περιφέρεια (με τα ίδια χαρακτηριστικά) και στη συνέχεια και ανά δήμο.
  • Τι έδρες που θα λαμβάνει κάθε κόμμα στη Βουλή.
  • Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν εξασφαλίζει αυτοδυναμία σε ειδική κάρτα θα διατυπώνονται τα σενάρια των δυνατοτήτων συγκυβέρνησης που θα προκύψουν από το εκλογικό αποτέλεσμα.
  • Τέλος, σε ξεχωριστή κάρτα θα περιλαμβάνονται όλα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών όλων των κομμάτων τα οποία προοπτικά θα συνοδεύονται με τον αριθμό των σταυρών που συγκεντρώνουν και φυσικά το αν εκλέγονται.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ