Χρυσαυγίτες και αριστεριστές ήρθαν στα χέρια σε μία... λαϊκή αγορά - iefimerida.gr

Χρυσαυγίτες και αριστεριστές ήρθαν στα χέρια σε μία... λαϊκή αγορά

Χρυσαυγίτες και αριστεριστές ήρθαν στα χέρια σε μία... λαϊκή αγορά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάρτυρες επεισοδίων μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αριστεριστών, έγιναν όσοι πήγαν να κάνουν τα ψώνια τους το πρωί της Τετάρτης, στην λαϊκή αγορά στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, μία γυναίκα υποψήφια με την Χρυσή Αυγή πήγε στην λαϊκή αγορά μαζί με τον σύζυγό της προκειμένου να μοιράσει φυλλάδια του κόμματός της στους εμπόρους και στους περαστικούς. Κάποια στιγμή από το σημείο πέρασαν μέλη αριστερών κινημάτων οι οποίοι τους πλησίασαν και λογομάχησαν μαζί τους.

Τελικά μετά την λογομαχία οι «πρωταγωνιστές» του περιστατικού πιάστηκαν στα χέρια μετά από λίγο έκανε την εμφάνισή της στο σημείο οδηγώντας τους όλους στο αστυνομικό τμήμα.

Κατά την συμπλοκή δεν έγινε κανένας τραυματισμός, ενώ μετά την προσαγωγή τους ειπώθηκε πως θα υποβληθούν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ