Άλλες πέντε ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS - iefimerida.gr

Άλλες πέντε ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS

Ακόμη τέσσερις ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα περιστατικά εκδιδόμενων γυναικών που είναι φορείς του ιού του AIDS έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τους εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιεί το ΚΕΕΛΠΝΟ στο Κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει τι iatropedia.gr, μετά τους ελέγχους του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, άλλες 34 παράνομες ιερόδουλες προσήχθησαν από την Αστυνομία ενώ φαίνεται οι πέντε από αυτές να είναι φορείς του ιού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την άμεση εξέταση, διαπιστώθηκε πως πέντε ιερόδουλες είναι φορείς του AIDS εκ των οποίων τρεις Ελληνίδες, μία Ρωσίδα και μία Βουλγάρα.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ δεκάδες πολίτες είναι τρομοκρατημένοι έχοντας «σπάσει» το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι περισσότεροι από τους 1600 άνδρες που έχουν τηλεφωνήσει ήταν πελάτες των ιερόδουλων που έχουν εντοπιστεί οροθετικές και ζητούν πληροφορίες προκειμένου να εξεταστούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ