Ραγκούσης: Εγώ δεν ζητάω συγγνώμη για όσα αποφασίσαμε το 2009 - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Εγώ δεν ζητάω συγγνώμη για όσα αποφασίσαμε το 2009

Ραγκούσης: Εγώ δεν ζητάω συγγνώμη για όσα αποφασίσαμε το 2009
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την φράση «εγώ δεν ζητώ συγγνώμη για την απόφαση που πήραμε το 2009», υπεραμύνθηκε των επιλογών του ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στην είσοδο της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης.

Ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» υποστήριξε πως «πήραμε την απόφαση να προτάξουμε το εθνικό καθήκον, ακόμη κι αν εμείς εξαφανιστούμε από τον πολιτικό χάρτη». Στην συνέχεια τόνισε πως για κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη και ούτε μετανιώνει.

Στην συνέχεια εξαπολύοντας επίθεση κατά των κυβερνήσεων Καραμανλή αλλά και του πρώην υπουργού και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, τόνισε: «αυτοί που πρέπει να ζητήσουν "συγγνώμη" απέναντι από τον ελληνικό λαό είναι αυτοί που πριν το 2009, και κυρίως από το 2004 μέχρι το 2009, η κυβέρνηση Καραμανλή και πριν από αυτήν, όλοι όσοι κυβέρνησαν τον τόπο και έκαναν ρουσφέτια, σπατάλες, "ρεμούλες", έκαναν και προσωπικές περιουσίες και τώρα είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής και μας κάνουν να ντρεπόμαστε όταν προέρχονται από τη δική μας παράταξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ