Καθαρισμός προσώπου με σαπούνι -Τι πρέπει να προσέξεις - iefimerida.gr

Καθαρισμός προσώπου με σαπούνι -Τι πρέπει να προσέξεις

Περιποίηση προσώπου/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το πιο σημαντικό βήμα στην φροντίδα της επιδερμίδας και πρέπει να γίνεται σχολαστικά, πρωί και βράδυ.

Με τον προσεκτικό καθαρισμό, με ένα προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας, ουσιαστικά στοχεύουμε να απομακρύνουμε βακτήρια, λιπαρότητα και make up.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι καθαρίζουν το πρόσωπό τους μόνο με νερό: έτσι απομακρύνουν μόλις το 65% όλων των προαναφερθέντων. Αντίθετα, ο καθαρισμός με ένα εξειδικευμένο προϊόν απομακρύνει μέχρι και το 99%.

Τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά είναι ποικίλα και με διαφορετική σύσταση. Κάθε γυναίκα επιλέγει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της και της προσφέρει τα περισσότερα οφέλη.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος καθαρισμού με σαπούνι για να αποφύγουμε ερεθισμούς, ξηρότητα, κνησμό και άλλα ανεπιθύμητα συμπτώματα;

Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε στον καθαρισμό του προσώπου με σαπούνι, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ