Έκανε κόκα η Λόχαν στην τουαλέτα του Λευκού Οίκου; - iefimerida.gr

Έκανε κόκα η Λόχαν στην τουαλέτα του Λευκού Οίκου;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φετινή πρόσκληση της Λίντσεϊ στο Δείπνο των Ανταποκριτών Τύπου στον Λευκό Οίκο ήταν από μόνη της σκάνδαλο. Και η αλήθεια είναι ότι μονοπώλησε το ενδιαφέρον, με Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές να στριμώχνονται να την βγάλουν φωτό. Μόνο η New York Post παρατήρησε, όμως, ότι η Λόχαν έκανε συνέχεια διαλείμματα για να πάει στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, η Λόχαν έκανε πολύ συχνά διαλείμματα -κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου- για να πάει στην τουαλέτα. Αλλά όχι για τον λόγο που όλοι φαντάζονται, κρίνοντας από την μακρά ιστορία καταχρήσεων ναρκωτικών ουσιών που έχει να επιδείξει η πάλαι ποτέ σταρ της Disney.

H ίδια πάντως τόνισε ότι πήγαινε στην τουαλέτα του Λευκού Οίκου για να καπνίσει, μια συνήθεια που δήλωσε ότι την απέκτησε κατά την διάρκεια της εντατικής προετοιμασίας της για τον ρόλο της ως Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Άλλωστε για αυτό δεν είναι γνωστή ως τώρα η 25χρονη σταρ, δηλαδή την ευλαβική προσήλωσή της στην τέχνη της υποκριτικής;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ