Έχασε την κηδεμονία γιατί πήγαινε την πεντάχρονη κόρη της για σολάριουμ! - iefimerida.gr

Έχασε την κηδεμονία γιατί πήγαινε την πεντάχρονη κόρη της για σολάριουμ!

σολάριουμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δάσκαλοι ενός σχολείου στο Νιου Τζέρσεϊ, δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν ένα πεντάχρονο κορίτσι να λέει πως τα εγκαύματα που είχε στο σώμα της είχαν προκληθεί από σολάριουμ, στο οποίο μάλιστα την πήγαινε η ίδια της η μητέρα.

Η σαραντατετράχρονη Αμερικανίδα Πατρίτσια Κρέντσιλ, θύμα εθισμού του σολάριουμ η ίδια, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες της, αποφάσισε να πάει για τεχνητό μαύρισμα και την μόλις πέντε χρονών κόρη της.

Η απίστευτη ιστορία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν οι δάσκαλοι του μικρού κοριτσιού παρατήρησαν και ρώτησαν το παιδί για τα παρατεταμένα εγκαύματα που είχε προκαλέσει «το κρεβάτι του μαυρίσματος» στην ευαίσθητη επιδερμίδα του.

Όπως είναι φυσικό, μετά από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις η ματαιόδοξη μητέρα συνελήφθη από τις αρχές και την κηδεμονία πήρε ο πατέρας του κοριτσιού.

Ο νόμος του Νιου Τζέρσεϊ απαγορεύει σε οποιονδήποτε κάτω των 14 ετών να κάνει χρήση του θαλάμου μαυρίσματος. Ενώ οι μεγαλύτερης ηλικίας έφηβοι επιτρέπεται, μονάχα με γονική συναίνεση να κάνουν σολάριουμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ