Συνεδριάζει στις 13:30 το Υπουργικό Συμβούλιο - iefimerida.gr

Συνεδριάζει στις 13:30 το Υπουργικό Συμβούλιο

Υπουργικό Συμβούλιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 13:30 θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι εκκρεμότητες των υπουργείων σχετικά με την εφαρμογή του νέου οικονομικού προγράμματος και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Παράλληλα στο Υπουργικό Συμβούλιο θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δημοσίου-τραπεζών στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης, βάσει του οποίου οι διοικήσεις των ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων θα συνεχίσουν να έχουν τον έλεγχο.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να παρουσιάσει αναλυτικά τις δράσεις και υποχρεώσεις της νέας κυβέρνησης, βάσει του δεύτερου οικονομικού προγράμματος.

Ο κ.Παπαδήμος αναμένεται ακόμα να αναφερθεί στη μείωση 12% κατά μέσο όρο στα «ειδικά μισθολόγια» του δημοσίου τομέα, η οποία θα πρέπει να νομοθετηθεί άμεσα και θα πρέπει να εφαρμοστεί από 1ης Ιουλίου του 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ