Τα ζώδια της Πρωτομαγιάς - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πρωτομαγιάς

Αιγόκερως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολόγησει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Μην εμπιστεύεστε επαφές και συμφωνίες που γίνονται αυτήν την περίοδο γιατί το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Στα μέσα της εβδομάδος προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Αλλιώς δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας.

Ταύρος

Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές. Πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί τόσο στις επαφές, τις συνομιλίες όσο και στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μην κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν αργότερα ακριβά. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας και θα ξεσπάσουν εντάσεις μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις. Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά.

Καρκίνος

Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς δεν αποκλείετε να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Όσοι από εσάς διαπιστώσετε αυτήν την περίοδο προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά μην απογοητευτείτε. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

Λέων

Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Μετά, με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν διακυμάνσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε τα έσοδα σας.

Παρθένος

Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας. θα σας δοθούν ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα και να έρθετε σε επαφή με ερωτικά πρόσωπα. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Περιορίστε την ανυπομονησία και την βιασύνη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείτε σε λάθη.

Ζυγός

Δεν αποκλείετε να δείτε να αλλάζει ξαφνικά κάτι στην ζωή σας ή ακόμη και στον τρόπο που σκέφτεστε. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν καθώς θα έχετε απρόσμενα έξοδα που θα τα καλύψετε τελευταία στιγμή. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους αδέσμευτους να έχετε την τάση να βρείτε ερωτικό σύντροφο. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο.

Σκορπιός

Παράλληλα κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που υπήρχαν με τον σύντροφό σας μπορούν να εκτονωθούν. Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

Τοξότης

Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα σας φέρουν αύξηση στα εισοδήματα σας. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Στη δουλειά σας, να περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Αιγόκερως

Αποφύγετε κόντρες με τον σύντορφο σας, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις ή να κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο. Προσέξτε γιατί θα δημιουργηθούν ορισμένες παρανοήσεις με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Αποφύγετε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Ο χρόνος σας είναι πιεσμένος και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει στασιμότητα. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις.Ιχθεις

Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί τόσο στις επαφές, τις συνομιλίες όσο και στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μην κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν αργότερα ακριβά. Στα οικονομικά σας θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τράπεζες ή απλήρωτους λογιαριασμούς και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι διαφορές των χαρακτήρων σας, οι αντικρουόμενες διαθέσεις σας και η φόρτιση από την καθημερινότητα, θα σας φέρουν προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ