Ο Γιώργος Χατζηνάσιος με 9 λέξεις αποθεώνει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος με 9 λέξεις αποθεώνει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εισήλθε σαν σίφουνας στη μουσική σκηνή της Ελλάδας το 1998.

Μας τον σύστησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος με το Αγγιγμα Ψυχής, ένα άλμπουμ που περιείχε το τραγούδι της ομώνυμης σειράς του ΑΝΤ1 και άλλα τραγούδια που μπορεί να μην έγιναν τόσο γνωστά όσα αυτά που ακολούθησαν, ήταν ωστόσο από τα ωραιότερα και των δύο καλλιτεχνών.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος αποτελεί καλλιτεχνικό πατέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς ανέδειξε το ταλέντο ενός ανθρώπου που επί πολλά χρόνια έλαμψε στο ελληνικό μουσικό στερέωμα.

Μιλώντας σοτν Ακη Καβατζίκη ο Γιώργος Χατζηνάσιος αποθέωσε τον Μιχάλη Χατζηνάσιο χρησιμοποιώντας μονάχα 9 λέξεις: «Είχα ''εκτεθεί'' ανεπανόρθωτα γιατί το 1999 που τον έβγαλα και άλλαζε η χιλιετία με το Άγγιγμα Ψυχής, έβγαινα στα ραδιόφωνα κι έλεγα: ''Ακούστε τη φωνή της νέας χιλιετίας». Ήταν ένα παιδί που το έφερα από την Κύπρο, ήταν φαντάρος τότε- και τον έβαλα στο στούντιο και το είπε μία κι έξω. Αυτό το προτέρημα το είχε μόνο ο Στράτος Διονυσίου''».

Στην ερώτηση του Ακη Καβατζίκη αν «ισχύει ότι αν είχατε ένα τέταρτο παιδί στη ζωή σας, επειδή τον μεγαλώσατε κάτω από την αγκαλιά σας, θα μπορούσε να είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;», ο Γιώργος Χαζτηνάσιος απάντησε: «Σαν χαρακτήρας και σαν στάση ζωής θα ταίριαζε με τη δική μου νοοτροπία την οικογενειακή».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ