Μύρισε καλοκαίρι - Ανεβαίνει ο υδράργυρος σε όλη την Ελλάδα - iefimerida.gr

Μύρισε καλοκαίρι - Ανεβαίνει ο υδράργυρος σε όλη την Ελλάδα

Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτομαγιά σήμερα και ο μήνας ξεκινάει με σχεδόν καλοκαιρινό καιρό, αφού για σήμερα οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με βασικό χαρακτηριστικό τη ζέστη και το θερμόμετρο να ανεβαίνει σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικότερα:

  • Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις στη δυτική Μακεδονία το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 30 βαθμούς κελσίου.
  • Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στην ήπειρο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς κελσίου.
  • Στη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με θερμοκρασίες από 12 έως 29 βαθμούς κελσίου.
  • Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, προβλέπεται αίθριος καιρός με τον υδράργυρο να κυμαίνεται μεταξύ 14 και 24 βαθμών κελσίου.
  • Στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.
  • Για την Αττική, προβλέπεται επίσης αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία μεταξύ 16 και 29 βαθμών κελσίου.
  • Στη Θεσσαλονίκη θα είναι εξίσου αίθριος ο καιρός με θερμοκρασίες από 12 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ