Δολοφονία Τζωρμπατζάκη: Στο «σκαμνί», δίχως ελαφρυντικά, ο 60χρονος σφαγέας - iefimerida.gr

Δολοφονία Τζωρμπατζάκη: Στο «σκαμνί», δίχως ελαφρυντικά, ο 60χρονος σφαγέας

Η αδικοχαμένη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί η συνέχεια του «θρίλερ» της στυγνής δολοφονίας της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, τον περασμένο Οκτώβριο στην Κρήτη.

Το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου παραπέμπει, με βούλευμά του, σε δίκη τον 60χρονο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη νύφη του, Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, στην περιοχή των Δειλινών.

Το παραπεμπτικό βούλευμα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον 60χρονο, ο οποίος αρχικά είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του ώρα του φονικού.

Κανένα ελαφρυντικό

Σύμφωνα με το cretalive, στο βούλευμα τονίζεται ότι ο δράστης -που έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος (προφυλακιστέος)- κατακρεούργησε την πρώην νύφη του σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν εν βρασμώ, ούτε και ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χασίς -όπως ισχυριζόταν.

Συγκεκριμένα, στο βούλευμα τονίζεται ότι όντως είχε κάνει χρήση ουσιών, αλλά την προηγούμενη νύχτα, καθώς και ότι το πρωί ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και γνώριζε τί έκανε.

Η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη

Ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του στον Ανακριτή, δεν είχε προβάλει περαιτέρω ισχυρισμούς και αποδέχθηκε την πράξη του.

Επιπλέον, είχε υποστηρίξει ότι η 53χρονη Μαρίνα ήταν η αιτία που η ανιψιά του, που τον φιλοξενούσε, του ζήτησε να φύγει από το σπίτι προσφέροντάς του και κάποια χρήματα.

Ο 60χρονος εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο υποκινητής της «εκδίωξής» του ήταν η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ