Γεννηματά: Μέσα σε τρία χρόνια μπορούμε να έχουμε βγει από το Μνημόνιο - iefimerida.gr

Γεννηματά: Μέσα σε τρία χρόνια μπορούμε να έχουμε βγει από το Μνημόνιο

Γεννηματά: Μέσα σε τρία χρόνια μπορούμε να έχουμε βγει από το Μνημόνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως η Ελλάδα έχει την δυνατότητα να βγει από του Μνημόνιο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά, τόνισε πως «μπορούμε να πετύχουμε την συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων», ενώ είπε «όχι» σε νέους φόρους και σε οριζόντιες περικοπές. Στην συνέχεια αναφορικά με τις φήμες για συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων υποστήριξε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο, μπορεί να συμμετέχει σε κυβέρνηση αν υπάρχει καθαρή εντολή από το λαό».

Στην συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση προς την Νέα Δημοκρατία αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε πως ο Έλληνας πολίτης ξέρει και βλέπει τις προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά για αυτοδύναμη κυβέρνηση αλλά και την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για μία κυβέρνηση της Αριστεράς, την οποία ωστόσο απέρριψαν όλες οι αριστερές δυνάμεις.

Τέλος η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατέληξε πως η τελική επιλογή ανήκει στον ελληνικό λαό.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ