Απίστευτο: Το Facebook έκοψε μια από τις εμβληματικές φωτό του Γιάννη Μπεχράκη -Το παιδί που λιμοκτονεί [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Το Facebook έκοψε μια από τις εμβληματικές φωτό του Γιάννη Μπεχράκη -Το παιδί που λιμοκτονεί [εικόνα]

Η φωτογραφία του Γιάννη Μπεχράκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση θανάτου του βραβευμένου με πούλιτζερ φωτορεπόρτερ Γιάννη Μπεχράκη σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, αλλά και όσους τον θαύμαζαν μέσα απο τις φωτογραφίες του.

Ταξίδεψε στα πέρατα της γης και κατέγραψε με το φακό του σοκαριστικές εικόνες. Μία από αυτές είναι από επίσκεψή του στη Σομαλία, όπου απαθανάτισε μία μητέρα να δίνει νερό από ένα μπιτόνι σε ένα σκελετωμένο παιδί.

Αυτές τις ημέρες όλο και περισσότερες φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη αναρτώνται στο διαδίκτυο ως φόρος τιμής στη μνημη του και το facebook «έκοψε» την παραπάνω φωτογραφία αναφέροντας πως «παραβιάζει τους όρους της κοινότητας για το γυμνό».

Η επίμαχη φωτογραφία του Γιάννη Μπεχράκη

Την φωτογραφία είχε τραβήξει ο Γιάννης Μπεχράκης για λογαριασμό του reuters.

Απίστευτο: Το Facebook έκοψε μια από τις εμβληματικές φωτό του Γιάννη Μπεχράκη -Το παιδί που λιμοκτονεί [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ