Θέλει Παπασταθόπουλο η Γιουβέντους - iefimerida.gr

Θέλει Παπασταθόπουλο η Γιουβέντους

Σωκράτης Παπασταθόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η Βέρντερ Βρέμης πρόσφατα ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Τζένοα, ο διεθνής αμυντικός μπορεί να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την «Bild», ο 24χρονος άσος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της «Μεγάλης Κυρίας», παρά το γεγονός πως η Βέρντερ έδωσε 5 εκ. ευρώ στην Τζένοα για να τον κάνει δικό της, ενώ αγωνιζόταν ως δανεικός από το καλοκαίρι στη γερμανική ομάδα. «Η Βέρντερ Βρέμης έχει ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από τη Τζένοα και τώρα οι Γερμανοί έχουν όλα τα δικαιώματα του Σωκράτη. Εάν ένας ξένος σύλλογος θέλει να τον αγοράσει θα πρέπει να μιλήσει με τους διοικούντες την ομάδα της Βρέμης», δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα ο μάνατζερ του Παπασταθόπουλου, Νίκος Κιλτσίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ