Αυτή είναι η 80χρονη γιαγιά που έχει τρελάνει το Twitter - iefimerida.gr

Αυτή είναι η 80χρονη γιαγιά που έχει τρελάνει το Twitter

twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 80χρονη Τζόζεφιν Λαμπέρτι έχει βάλει τα γυαλιά στους χρήστες του twitter, αφού δήλωσε πως όχι θα αποκτήσει λογαριασμό στο twitter, αλλά θα καταφέρει να φτάσει και τους 80.000 followers. Aπ' ότι φαίνεται είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει τον στόχο της αφού έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 65.000 followers.

H Τζόζεφιν Λαμπέρτι ή @J_DIMPS όπως είναι γνωστή στο Twitter, έχει γίνει ήδη τόσο δημοφιλής ώστε πολλοί διάσημοι της στέλνουν προσωπικά μηνύματα και της κάνουν αρκετά retweets.

Μάλιστα ο παίχτης του NBA, Νέιτ Ρόμπινσον, κάλεσε αυτή και τον εγγονό της να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι μετά από συνομιλία που είχαν μεταξύ τους μέσω του Twitter.

Η ίδια έχει φτιάξει μία λίστα με την ονομασία ΜyAdoptedGrandchildren η οποία περιέχει πάνω από 300 διάσημες προσωπικότητες με τις οποίες έχει συνομιλήσει.

Ο σκοπός της να συγκεντρώσει 80.000 followers ήταν ιδέα του εγγονού της,Ντόνι Μπραντεφάιν ο οποίος ήθελε να της βρει μία ασχολία για να περνάει την ώρα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ