O Ζακ Γαλιφιανάκης σαρώνει τα Webby Awards - iefimerida.gr

O Ζακ Γαλιφιανάκης σαρώνει τα Webby Awards

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Webby Awards, που τιμούν τη διαδικτυακή αριστεία σε διάφορους τομείς, φέτος αναγνώρισαν το ταλέντο του ελληνικής καταγωγής αγαπημένου μας κωμικού.

Στην περσινή απονομή ο Ζακ Γαλιφιανάκης βραβεύτηκε ως καλύτερος ηθοποιός. Φέτος, όμως, ήταν ο αδιαφιλονίκητος σταρ της υπόθεσης, αφού απέσπασε τέσσερα βραβεία για τη χιουμοριστική διαδικτυακή εκπομπή του (καλύτερη διαδικτυακή προσωπικότητα/παρουσιαστής, καλύτερο κωμικό νούμερο και καλύτερο online σόου ποικίλης ύλης (το τελευταίο τόσο στην ψηφοφορία του κοινού όσο και στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής).

Το σόου του Γαλιφιανάκη εμφανίζεται σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα στο FunnyOrDie.com, και έχει γίνει γνωστό για τις αστείες, αλλόκοτες συνεντεύξεις του με διάφορους σταρ, οι οποίοι κάθονται ανάμεσα σε δύο γλάστρες με φτέρες -η εκπομπή έχει τίτλο Between Two Ferns with Zach Galifianakis («Aνάμεσα σε δύο φτέρες με τον Ζακ Γαλιφιανάκη»).

Τα Webby Awards τα διοργανώνει η Διεθνής Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών (την οποία απαρτίζουν περισσότεροι από 750 ειδικοί του Παγκόσμιου Ιστού), θα απονεμηθούν στη Νέα Υόρκη στις 13 Ιουνίου.

Η τελετή απονομής έχει γίνει διάσημη για την αυστηρότητά της: οι ομιλίες των νικητών δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις πέντε λέξεις.

H πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη εδώ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ