Οσκαρ 2019: Σερένα Ουίλιαμς, Μαρία Σαράποβα, Λίντσεϊ Βον -Αρωμα αθλητισμού στο πάρτι του Vanity Fair [εικόνες] - iefimerida.gr

Οσκαρ 2019: Σερένα Ουίλιαμς, Μαρία Σαράποβα, Λίντσεϊ Βον -Αρωμα αθλητισμού στο πάρτι του Vanity Fair [εικόνες]

Σερένα Ουίλιαμς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το λαμπερό πάρτι του Vanity Fair μετά την απονομή των Οσκαρ 2019 είχε όμορφες παρουσίες και από τον χώρο του αθλητισμού.

Τα. χρυσά μετάλλια συνάντησαν τα χρυσά αγαλματίδια στη μεγάλη βραδιά των Οσκαρ και το αποτέλεσμα ήταν ένας εκρηκτικός συνδυασμός.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια του σκι Λίντσεϊ Βον, οι τενίστριες Σερένα Γουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έκλεψαν τα φλας και τα βλέμματα.

Οι τρεις εντυπωσιακές γυναίκες έφτασαν στο διάσημο πάρτι προς τιμήν των νικητών που διοργανώνει το περιοδικό Vanity Fair αμέσως μετά την τελετή των Οσκαρ.

Η «βασίλισσα του σκι» Λίντσεϊ Βον και η Σερένα Ουίλιαμς προτίμησαν μακριές τουαλέτες, ενώ η Μαρία Σαράποβα ένα κοντό σέξι φόρεμα.

Και οι τρεις ήταν υπέροχες. Η Daily Mail, μάλιστα, τις αποθέωσε καθώς «έδωσαν αθλητική γοητεία στο πάρτι του περιοδικού».

Δείτε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των 3 αθλητριών στο πάρτι του Vanity Fair στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ