Πέστο βασιλικού με αβοκάντο - iefimerida.gr

Πέστο βασιλικού με αβοκάντο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αξιοποιήστε το πέστο για άλειμμα ή για υπέροχα μακαρόνια.

Υλικά

  • 1 αβοκάντο ώριμο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αφθονο βασιλικό και μαϊντανό ή σπανάκι (κατεψυγμένο ή φρέσκο)
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές κάσιους
  • 100 γραμμάρια παρμεζάνα, σε κομματάκια
  • Αλάτι, πιπέρι
Πέστο βασιλικού με αβοκάντο | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Σε μουλινέτα βάλτε τον βασιλικό και το σπανάκι ή μαϊντανό
  • Συμπληρώστε με όλα τα υλικά, πλην λαδιού, αλάτι και πιπέρι
  • Δουλέψτε τη μουλινέτα καλά να λιώσουν τα υλικά
  • Προσθέστε τότε το ελαιόλαδο και δουλέψτε ξανά
  • Δοκιμάστε για αλάτι ή πιπέρι -Ετοιμο!
Πέστο βασιλικού με αβοκάντο | iefimerida.gr 1
Πέστο βασιλικού με αβοκάντο | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ