Αναβλήθηκε ο τελικός του βόλεϊ λόγω φόβου επεισοδίων στη Μίκρα - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε ο τελικός του βόλεϊ λόγω φόβου επεισοδίων στη Μίκρα

Αναβλήθηκε ο τελικός του βόλεϊ λόγω φόβου επεισοδίων στη Μίκρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διαιτητής, Γιώργος Καραμπέτσος, δεν αναλάμβανε την ευθύνη να ξεκινήσει ο πέμπτος -και καθοριστικός για τον τίτλο του πρωταθλητή- τελικός μπροστά στους υπεράριθμους φιλάθλους της Μίκρας και ενώ είχαν προηγηθεί επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Το παιχνίδι έπρεπε να ξεκινήσει στις 7 μ.μ. αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης ζητούσε από τον γηπεδούχο Ηρακλή να βγάλει από το κλειστό γυμναστήριο τους επιπλέον οπαδούς ώστε να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας.

Επειτα από διαβουλεύσεις μιας ώρας οι παίκτες του Ηρακλή και του Φοίνικα Σύρου που διεκδικούν το στέμμα του πρωταθλητή της Α1 βόλεϊ ανδρών (έχουν από δύο νίκες στη σειρά των τελικών) μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας από τον διαιτητή να αρχίσει η αναμέτρηση.

Εκείνος, εκνευρισμένος για τις κερκίδες που παρέμεναν ασφυκτικά γεμάτες, πέταξε τη σφυρίχτρα του και ανέβαλε οριστικά τον τελικό.

Η Λίγκα του βόλεϊ θα πρέπει να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ