Μετά τον μονόλογο στην ΕΡΤ, ο Πολάκης δέχθηκε ερωτήσεις -Τι απάντησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Μετά τον μονόλογο στην ΕΡΤ, ο Πολάκης δέχθηκε ερωτήσεις -Τι απάντησε [βίντεο]

Στιγμιότυπο από την εκπομπή στην ΕΡΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά σχόλια προκάλεσε η κίνηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ Κατερίνας Ακριβοπούλου να μην επιτρέψει στο σχολιαστή της εκπομπής Κώστα Παπαχλιμίντζο να θέτει ερωτήματα στον Παύλο Πολάκη.

Μάλιστα έσπευσε να τον κατακεραυνώσει on air και να τον επαναφέρει στην τάξη λέγοντας «σε παρακαλώ!»σε αυστηρό τόνο και στη συνέχεια του είπε «Οσο θέλει θα μιλήσει!»

Τελικά ο δημοσιογράφος κατάφερε μετά τον μονόλογο του Παύλου Πολάκη στην ΕΡΤ να του θέσει κάποια από τα ερωτήματα που ήθελε χωρίς ωστόσο να λάβει από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κάποια ουσιαστική απάντηση.

Αναφορικά με τα διπλάσια και τριπλάσια εισοδήματα που έγραψε στο facebook ότι είχε πριν γίνει υπουργός ο κ.Πολάκης είπε «δούλεψα πάρα πολύ και πρακτικά έκανα δύο δουλειές από το 2000 έως το 2011. Νοσήλευσα πάρα πολύ κόσμο. Οπότε μην μου λέτε για το 2013-2014».

Τι απάντησε για τις καταδίκες που έχει από τη δικαιοσύνη
«Δεν με ανησυχεί καμία καταδίκη. Και στου κυρίου Γιαννακού και του κυρίου Πουλή δεν πήγα στο δικαστήριο. Θα πάω στο Εφετείο και εκεί θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ δεν κάνω πολιτική στα δικαστήρια». Ο ίδιος πάντως δεν απάντησε για το πόσες καταδίκες έχει.

Στη συνέχεια απαντώντας για την κόντρα που είχε με τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη που δεν είναι πια στη ζωή είπε «στα βουνά των Σφακιών τους νεκρούς τους τιμάμε και τους σεβόμαστε και όταν εγώ χτυπώ έναν αντίπαλο που είναι όρθιος τον χτυπώ μπροστά».
Και τέλος επιτέθηκε ξανά στον Γιάννη Στουρνάρα. «Ποιος είναι ο κ. Στουρνάρας; Ο Πάπας της Ρώμης και δεν μπορώ να του μιλήσω;». «Με πήραν τηλέφωνο κάποιοι δημοσιογράφοι και τους είπα τι είπαμε με τον κ. Στουρνάρα» συνέχισε, ενώ υποστήριξε ότι η μεταφορά της συνομιλίας του με τον διοικητή της ΤτΕ «ήταν από στήθους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ