ΓΣΕΕ: Αμεση λήψη μέτρων, ένσημα και συλλογική σύμβαση στον κλάδο των διανομέων - iefimerida.gr

ΓΣΕΕ: Αμεση λήψη μέτρων, ένσημα και συλλογική σύμβαση στον κλάδο των διανομέων

Διανομείς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη λήψη άμεσων μέτρων με ισχυρή νομοθετική και συντονισμένη συλλογική προσπάθεια για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας στον κλάδο των διανομέων, delivery, courier και εξωτερικών διεκπεραιωτών, αλλά και για να μην υπάρξουν άλλα θύματα εν ώρα εργασίας, απαιτεί η ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας ο συγκεκριμένος κλάδος εργαζομένων έχει κρούσει κατ΄επανάληψη τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν, διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, εταιρικό μηχανάκι, βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα, Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
«Αυτά τα αιτήματα αποτελούν και το βασικό διεκδικητικό πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει για τις 11 Απριλίου. Παρά τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, το κράτος, όπως οι ίδιοι έχουν καταγγείλει, δεν μπορεί να ελέγξει και να επιβάλει ποινές» επισημαίνει η ΓΣΕΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ