Καρατζαφέρης: «Επαναληπτικές εκλογές σημαίνει η Ελλάδα στο απόσπασμα» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Επαναληπτικές εκλογές σημαίνει η Ελλάδα στο απόσπασμα»

Γιώργος Καρατζαφέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανησυχία του σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε επαναληπτικές εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, ο κ. Καρατζαφέρεις ανέφερε πως «επαναληπτικές εκλογές σημαίνει η Ελλάδα στο απόσπασμα» εκφράζοντας την εκτίμηση πως τελικά ο λαός θα ψηφίσει «με τη λογική και όχι με το θυμό και την απαξίωση».

«Αν ψηφίσει ο κόσμος όχι με θυμό, δηλαδή με απαξίωση αλλά συμμετοχικά με τη λογική, θα βάλει τις δυνάμεις στη σειρά που επιβάλλεται για να μπορέσουν να έχουν ρυθμιστικό λόγο την επόμενη μέρα», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο κ. Καρατζαφέρης τάχθηκε κατά των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις και ζήτησε να υπάρξει «ένα μέτωπο του Νότου και να πάμε επάνω στον Βορρά και να διεκδικήσουμε μια εντελώς διαφορετική πολιτική, ένα φθηνότερο ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ