Κατσέλη: Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει σε νέες μειώσεις μισθών - iefimerida.gr

Κατσέλη: Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει σε νέες μειώσεις μισθών

Κατσέλη: Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει σε νέες μειώσεις μισθών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφάσεις για εφαρμογή σκληρών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, έχουν υπογράψει οι πολιτικοί αρχηγοί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υποστήριξε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας από την Κρήτη όπου βρίσκεται.

Η Λούκα Κατσέλη κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε το μεσημέρι με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του τμήματος δυτικής Κρήτης του οικονομικού επιμελητηρίου αναφέρθηκε στην πολιτική του μνημονίου και επανέλαβε ότι η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους του: «Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η πολιτική οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο. Το δίλλημα δεν είναι μνημόνιο ή χρεοκοπία, αλλά αντίθετα η ίδια η πολιτική του δευτέρου μνημονίου κάτω από τέτοιες συνθήκες βαθειάς ύφεσης οδηγεί μαθηματικά σε στάση πληρωμών».

Κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά ότι ήδη έχουν επίσης βάλει την υπογραφή τους «σε μείωση του κατωτέρου μισθού και κατάργηση των φοροαπαλλαγών σε αύξηση των φόρων σε μεγαλύτερες απολύσεις» και υποστήριξε ότι αυτό θα οδηγήσει την αγορά σε μεγαλύτερη συρρίκνωση προβλέποντας ότι για το 2012 η ύφεση θα ξεπεράσει το 6,5%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ