Η Μαλία Ομπάμα διακοπάρει αλά Καρντάσιαν: Με το μαγιό της και μια σαμπάνια στο χέρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαλία Ομπάμα διακοπάρει αλά Καρντάσιαν: Με το μαγιό της και μια σαμπάνια στο χέρι [εικόνες]

Διακοπές στο Μαϊάμι κάνει η Μάλια Ομπάμα. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζωή χαρισάμενη φαίνεται πως περνά η μεγάλη κόρη του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, Μαλία, κάνοντας διακοπές στο Μαϊάμι την Κυριακή, όπου εντοπίστηκε να απολαμβάνει ένα μπουκάλι ροζέ κρασί με φίλους.

Η μεγάλη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα πέρασε ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο με φίλες στο Μαϊάμι

Η ντροπαλή και συνεσταλμένη κόρη του πρώην προεδρικού ζεύγους, Μαλία Ομπάμα φαίνεται πως έχει μεγαλώσει αρκετά και θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα με φίλες από τις σπουδές της στο Χάρβαρντ.

Η 20χρονη Μαλία Ομπάμα, εθεάθη με ένα μπουκάλι ροζέ σαμπάνια αξίας 80 δολαρίων, να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα του πεντάστερου ξενοδοχείου όπου κάνει διακοπές με τρεις φίλες της.

Οι 4 κοπέλες απόλαυσαν τον ήλιο δίπλα στην πισίνα του 5αστερου ξενοδοχείου
Αυτό που ξένισε όμως είναι πως η 20χρονη Μάλια με τις φίλες της ήπιαν ένα μπουκάλι ροζέ κρασί, παρόλο που απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ σε άτομα κάτω των 21 ετών
Αυτό όμως δεν φάνηκε να πτοεί τις 4 φίλες



Το θέμα όμως είναι ότι απαγορεύεται στις ΗΠΑ η κατανάλωση αλκοόλ κάτω των 21 ετών και η μεγαλύτερη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα Μαλία θα γίνει 21 σε 5 μήνες περίπου.


Μπορεί επίσης να καταλάβει κανείς, ότι τα χρήματα δεν πρέπει να είναι θέμα για τις συγκεκριμένες κοπέλες καθώς τα δωμάτια στο 5αστερο αυτό ξενοδοχείο κοστίζουν πάνω από 1.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση, ενώ τα συγκεκριμένα που βρίσκονται στο ρετιρέ λέγεται ότι είναι τα αγαπημένα των Καρντάσιαν και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.


Οι τέσσερις κοπέλες απόλαυσαν τον ήλιο από το πρωί και συνέχισαν το πάρτι τους μέχρι το απόγευμα.

Η Μάλια Ομπάμα φόρεσε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό δείχνοντας το καλλίγραμο κορμί της

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ