Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες όταν αγοράζουν foundation - iefimerida.gr

Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες όταν αγοράζουν foundation

Κορίτσι στον ήλιο /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα πιο βασικά προϊόντα στο μακιγιάζ.

Το foundation το χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τη βάση στο πρόσωπό μας. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας αλλά και το στιλ μακιγιάζ που θέλει κάθε γυναίκα να έχει, επιλέγει το κατάλληλο προϊόν για εκείνη.

Υπάρχουν απαλά αλλά και πιο βαριά foundation, μπορεί να περιέχουν πούδρα ή να έχουν λεπτόρευστη υφή για να δημιουργούν πιο φυσικό, απαλό αποτέλεσμα.

Το πιο σημαντικό εκτός της επιθυμητής εφαρμογής είναι να βρει μία γυναίκα και την κατάλληλη απόχρωση. Δεν είναι λίγες οι φορές που αγοράζουμε ένα προϊόν και όταν επιστρέφουμε σπίτι και το χρησιμοποιούμε, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιθυμούμε. Και φυσικά τότε είναι αδύνατον να το αλλάξουμε, αφού έχουμε ανοίξει τη συσκευασία.

Τι κάνουμε λάθος λοιπόν με την αγορά του foundation; Πώς πρέπει να γίνεται η αγορά του νέου προϊόντος, για να είμαστε 100% ικανοποιημένες;

Διαβάστε ποιο είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε στο foundation στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FOUNDATION MAKEUP αγορά προιόντων μακιγιάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ